• Kecskéscsárdai Lápi Póc Tó

  • Kecskéscsárdai Lápi Póc Tó - Rendezvényház

  • Horgászat - Pihenés - Szórakozás

Rendezvényház

Parkunkban elhelyezkedő, modern stílusban kialakított konferencia termünk méltán alkalmas üzleti tréningek, meetingek lebonyolítására messze a város zajától csendes, nyugodt környezetben. További információval állunk rendelkezésükre, örömünkre szolgálna, ha Önöket is vendégül láthatnánk.
Konferencia terem: Konferencia termünk a mai kor követelményeinek megfelelően alakítottuk ki. A legkisebb megbeszéléstől kezdve nagyobb rendezvények, továbbképzések lebonyolításáig minden igénynek megfelel. A konferenciaterem természetes megvilágítású, sötétíthető, légkondicionált. A terem berendezéseit - mind technikailag, mind hangulatban - az eredményes tárgyalás követelményeinek megfelelő magas színvonalon alakítottuk ki.
Szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítséget nyújtanak a szervezéstől egészen a lebonyolításig az egyéni igényeknek, ötleteknek megfelelően a legmagasabb színvonalon.
A Lápi Póc konferenciaterme és nagy alapterületű terasza lehetővé teszik egyedülálló koncepciókra épülő rendezvények megszervezését is.
A konferencia terem 130 fő (ülő vendég) befogadására alkalmas.
Vállaljuk: Cégrendezvények, horgászversenyek, találkozók, évadzáró partik, családi napok, családi összejövetelek, leány - és legénybúcsúk, esküvők tervezését, megszervezését és teljes körű lebonyolítását.Lápi Póc Olimpia:

Lápi Póc Olimpia A Lápi Póc Olimpia tulajdonképpen különböző vicces csapatjátékok összessége. 6 db csoportos játék/verseny, melyhez minden eszközt/hozzávalót mi biztosítunk. A csapat átlagkorát és összetételét mindig figyelembe vesszük, mikor megírjuk a feladatokat. Felnőtteknek kevésbé szaladgálós, inkább vicces feladatokat szoktunk ajánlani. Általában abban a koncepcióban szeretik, ha az általunk részletesen megírt feladatokat papír alapon megkapják, az esetleges hozzávalókkal, így "idegen" nem kerül be a csapat közé. Természetesen ha mégis szeretnének egy külsős segítséget, nincs akadálya.
Ezt mindenképpen kérjük előre jelezni.
Ennek díja: 1500 Ft/fő

 

 

 

Elérhetőségeink